Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

søndag den 10. juni 2012Hold da op, det hele er jo lavet om.... Isabelle du må komme og hjælpe mig med at få denne blog til at fungere, jeg kan ikke finde rundt....

Nå, nok om det.. Nu er drengene og jeg flyttet op vores nye lejlighed, og maaaaand hvor er det skønt. De var noget usikre på trappen i starten, og det tog lidt tid at overvinde frygten om at den ikke er farlig. Meeen den er også stejl og meget åben, så det er kun godt at de er forsigtige.
Men udsigten, se lige...

Og Bruno elsker at sidde i sofaen, og bare kigge ud over markerne. Og om morgenen vågner vi til fuglesang.
Drengene er blevet rigtig gårdhunde, og kan tulle rundt og hygge sig. Når jeg ikke er hjemme, kan de være i vores dejlige have, men kan gå ind i et lille staldrum, hvor der naturligvis er læ, og ikke mindst kurve de kan ligge i, hvis det er for varmt, eller de regner. Haven er selvfølgelig lukket af, og der er masser af mulighed for både at ligge i skygge, sol og læ. De elsker det.
Vi sover alle dejligt om natten, og livet er bare skønt.
Et lille minus er at der er en del fluer, så Bruno får travæt hvis han skal fange dem alle:)
Indtil videre har jeg ingen seng, da min gamle ikke kan komme op ad trappen, så vi ligger i arm i sofaen, hvilket godt kan være lidt klemt engang imellem, meeen jeg tror nu at de synes at det er hyggeligt.


Bruno er blevet meget bedre til ikke at stjæle ting...selvfølgelig er der svipsere, men god er han blevet.

Træningen går også rigtig godt. Jeg er også blevet bedre til at træne med Bølle, og han synes at det er hyggeligt, i kortere perioder..men han skal jo lige lære at holde koncentrationen.

De får masser af råt kød og ben, da ejeren af gården med jævne mellemrum slagter får, så Bruno er blevet frygtelig tyk, så nu skal vi på slankekur sammen... Vi skal begynde at læbetræne sammen, det har vi begge godt af:)

1 kommentar:

 1. Hej Mette

  Tillykke med at I er kommet op på første sal, skønt at høre at det hele kører som smurt.

  Mht. blogge hjælp, har du da klaret det fint...Det ser jo ikke anderledes ud for os andre på 'ydersiden'.
  Men jeg kender det godt, man bliver helt forvirret, når de laver om - det er det samme når det lokale supermarkede tillader sig at bytte rundt på varerne. Hader det...
  Vi må snart komme og besøge dig, der ser skønt ud på dit landsted.
  Har netop meld mig og Trille til weekend agilitykurset - skal I med?
  Vi ses til stævnet på onsdag - er meget spændt på hvordan det bliver ;-)

  SvarSlet