Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

mandag den 31. oktober 2011

En dejlig tur i skoven

En lille balance øvelse i skoven. Gitte (Sif og Soyas mor) tager tit i skoven sammen, og hundene nyder hinandens selskab. Soya er jo ellers ikke den sociale type, og hun plejer at give alle dem der kommer for tæt på, en hjørnetand, bare for at vise at hun ikke gider dem. Det bunder i bund og grund i at hun er usikker. Men hun er blevet tryg ved Bølle og Bruno, så vi hygger alle 6. Gitte er så sød at tage mig og drengene med når hun tage i skoven, så drengene bliver helt vilde når vi går over mod Gittes hus. De ved godt at så skal der ske noget sjovt:)

Derudover kan jeg fortælle at jeg er gået igang med noget lydighedstræning. Der bor en sød kvinde her på kgs. vænge, som er så sød at træne os. Det kunne være sjovt at gå til en lydigheds prøve til foråret.

Vi har været til vores 5 og sidste rally-O prøve i denne sæson, 5 bestået prøver...... Så i løbet af vinteren skal vi træne hårdt på at kan skal lade kegler og madskåle være når han er løs, så vi kan rykke op i øvet klasse til foråret.

Lydighedstræningen vil forhåbentlig også hjælpe på en måde hvorpå jeg kan prøve en agility konkurrence igen. Igen skal det siges at jeg stiller ikke op til prøver og konkurrencer for at vinde. Jeg vil bare gerne for et tættere forhold til Bruno, som iøvrigt også lader til at synes at det er sjovt.

1 kommentar:

  1. Hej Mette
    Flot klaret med Rally-O. Mere træning i lydighed er nok en god ting - også mht. Agility. Det bliver nok en af vores vinteraktiviteter også. Vi ses torsdag til agility.

    SvarSlet