Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

søndag den 3. juli 2011

En varm dag

Efter en lang dag indedøre, var det vist på sin plads at tage en dukkert med sin ven, Boxeren Cato i, den ikke så rene, sø lige i nærheden.
Men de er nu søde til at deles om legetøjet, så da vi (Line og jeg) tog legetøjet, måtte de unge drenge jo finde på noget selv. Og hvad er bedre end en god gammeldags pind, som jeg forøvrigt arbejder hårdt på, at Bruno skal lade være med at lege med. Meeen en regel er vel kun til, for at blive brudt. Hvad man ikke ser på billedet, er at Bølle er dybt optaget af alle duftene, og lader sig ikke forstyrre af ´børnene´.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar