Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

søndag den 31. juli 2011

Så blev Bølle far igen


Et par dage for tidligt, blev Bølle far igen. Denne gang var det den vidunderlige bichon havanáise Tulle der blev mor til 6 guldklumper...... Er de ikke skønne???? Tulle er en skøn tæve, meget tillidsfuld og kærlig. Så blandet med Bølle vidunderlige personlighed, kan disse guldklumper da kun blive til nogle skønne hunde. Nu skal Tulle og hendes ´mor´  Lone, nyde hinandens selskab de næste 8 uger. Tulle skal nu nok nå at blive træt af dem. Tænk at skulle være mor for 6 børn på een gang..... jeg bliver helt træt bare ved tanken...  Men jeg kan forestille mig at det er det hele værd. Så tillykke til Tulle og Lone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar