Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

fredag den 9. september 2011

Arbejdsdag i klubben

Søndag d. 4/9-2011 holdt klubben arbejdsdag, hvor der skulle  males skur, gøres rent mm. Som altid er det hyggelig évent´ og jeg har lidt ondt af dem som ikke møder op og deltager. Det er altid en hyggelig dag, hvor hunde og mennesker vrimler rundt og hygger sig. Verdens situationen bliver vendt og vi kan grine af vores skøre hunde som hygger sig, og bliver smurt ind i maling. Bruno tog det dog et skridt videre, og besluttede sig for at han skulle smage på den røde maling. Jeg ved ikke om han er utilfreds med mad portionerne herhjemme, men pludselig dyppede han hele munden i malerspanden og kom til at ligne en klovn. Det var ikke til at se om han synes at det smagte godt, men han var til stor underholdning til dem der så ham. Der gik dog ikke længe før han havde slikket sig ren igen. Gert havde, igen, bagt kage, og der blevet anrettet et bord med kaffe, the, sodavand og kage. Igen synes Bruno at skulle være midtpunkt, og brugte alle midler han kunne, til at komme til at smage på kagen, som også stod helt ude på kanten af bordet......
Da vi var færdige blev der hentet pizza og vi sad og hyggede os sammen. IGEN skulle Bruno gøre os opmærksom på at han var til stede, og pludselig fik han listet et stykke pizza i munden. Dog var Festers mor og jeg ligeså hutige til få hans mund op, og fiskede pizzastykket ud af munden..... øv, nu troede han lige at han også fik frokost.
Men alt i alt en rigtig hyggelig dag, både for mennesker og hunde. Jeg kan kun snakke for mine egene, men de var trætte da vi kom hjem.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar