Livet i Frødalen

Der var engang en ung kvinde der flyttede tilbage til sin hjemby, efter at være flyttet rundt omkring i landet igennem 11 år.
Hun flyttede til det idyliske Frødalen, der var omgivet af skov, marker og moser. Der gik ikke længe før hun fik hendes 1. hund. Den smukkeste chokoladebrune labrador, med det originale navn, Bruno, blev hentet i det fjerne Hobro. Denne smukke brune labrador blev hendes redning fra det kaotiske liv, og hun faldt til ro.

fredag den 2. september 2011

Avlsgodkendt

Så kom dagen...... Bølle er officielt blevet avlsgodkendt. Jeg fik et tip af en der kontaktede mig via den blå avis, om at man godt kan få dem godkendt, uden at skulle udstille....

Så i løbet af bare 2 dage er det godkendt det hele. Bølle (og jeg selvfølgelig) kan nu stille garanti for at han er blevet undersøgt på kryds og tværs, og han er sund og rask, og vil kun give sine gode gener videre til fremtidige tæver.

De nyeste hvalpe er udaf Tulle, som fik 6 hvalpe. Desværre er en af dem afgået ved døden, ved tragiske omstændigheder, og vi sender vores dybe sympati til Tulle, hendes ejer Lone og ikke mindst til den familie det havde købt den stakkels hvalp.

Se Tulles hvalpe http://www.bichonhavanaishvalpe.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar